Beter Uit Vakantieparken

Restaurant en terras

Op het park

Restaurant

In het parkrestaurant van Walsdorf, Auberge 'Am Bach' kunt u in het hoogseizoen dagelijks genieten van de heerlijkste maaltijden. Met een klein a la carte menu en diverse wisselende specials hebben we voor ieder wat wils. Geniet onder andere 2x per week van een heerlijke foodcourt.

Cafetaria bestellingen gaan uitsluitend via de app en kunnen alleen afgehaald worden. Elke maandagavond is er pizza-avond. Hiervoor kunt u reserveren in het restaurant of kiezen voor de afhaaloptie en heerlijk bij de tent wat eten. 

Niet alleen voor het diner kunt u in ons restaurant terecht. Ook is het mogelijk om 2x per week ochtends vanaf 10u tijdens de koffiedeal koffie of cappuccino met taart te bestellen. En schuif 's avonds eens aan bij de bar voor een biertje van de tap met een bittergarnituurtje.

Openingstijden van restaurant:

In het laagseizoen dagelijks van 17u tot 19u (zondag gesloten). In het laagseizoen kunt u alleen cafetaria bestellingen meenemen. 

In het hoogseizoen dagelijks van 10:00u tot 12u en 14u tot 24u (zondag gesloten). In het hoogseizoen zijn de pizza's op maandag en de cafetaria bestellingen de hele week alleen om af te halen. Reserveren om in het restaurant te eten is noodzakelijk. 

Restaurant Walsdorf
 
Restaurant/bar Walsdorf
 
Restaurant/ bar Walsdorf
 
Bar Walsdorf
 
Ontbijt restaurant Walsdorf
 
Restaurant/Bar Walsdorf
 
Restaurant bar Walsdorf
 
Restaurant/bar Walsdorf wijn
 
Menu Walsdorf
 
Ontbijt mensen en serveerster restaurant Walsdorf
 
Restaurant/bar Walsdorf
 
Restaurant/bar Walsdorf
 
Walsdorf Menu
 
Restaurant Walsdorf terras, proost
 
Walsdorf bier tappen Restaurant bar