Beter Uit Vakantieparken

Dreumesweken

Op het park
-
 

Heerlijk genieten van de Franse zon en het glooiende landschap in de Dorgdogne, maar niet in de drukte van het hoogseizoen? Dan hebben wij een leuk aanbod voor jou en je jonge kinderen: de dreumesdagen op La Draille!

De dreumesdagen staan gepland in de rust van het voorseizoen, maar met een klein recreatieprogramma zoals in het hoogseizoen! Het programma is speciaal voor de jonge, niet-schoolgaande kinderen, en bevat onder andere een kleuterknutsel-uurtje, dansen met BUR de Beer, een BUR-zoektocht, een poppenkastvoorstelling en nog veel meer! En er zijn natuurlijk ook diverse andere jonge gezinnen, waardoor jouw dreumes, peuter of kleuter ook buiten de activiteiten om een speelmaatje gaat vinden.

Het programma is gratis beschikbaar voor iedereen en opgeven voor de activiteiten is niet nodig. En om het extra interessant te maken zijn alle babybedjes, kinderstoelen en babybadjes helemaal gratis beschikbaar tijdens de dreumesdagen! Vraag ernaar tijdens het boeken. We hopen je dan te zien!

Speeltuinen en meer

Verspreid over La Draille vinden jullie verschillende schaduwrijke kinderspeeltuintjes, tafeltennistafels, schommels en badmintonveldjes. Het grote speelkasteel midden op het park is een attractie voor de kinderen, evenals het grote luchtkussen met het markante clownsgezicht.

 
 
 
 
 
Jongen op glijbaan La Draille
Kinderen
 

Zwembad op La Draille

Het zwembad van La Draille is één van de vele populaire faciliteiten die ons park biedt.  Zelfs in het voorseizoen kunt u hier al volop genieten, want dan is het water van het zwembad verwarmd.

Naast het zwembad bevindt zich een echte aquabaan. De kinderen beleven een hoop plezier aan deze fantastische glijbaan en zijn er gedurende de vakantie bijna niet weg te krijgen. Naast het grote zwembad ligt bovendien een kinderbadje waar ook de jongste gasten heerlijk van afkoeling en water kunnen genieten.

Krijgt u ook al zin in een verfrissende duik?