Beter Uit Vakantieparken

Omgeving vakantiepark Walsdorf

De omgeving van Walsdorf kent vele bezienswaardigheden. Van de trotse Oranjeburght in gezellige Vianden (op 5 minuten van ons park) tot het grot meer van Boven Sûre.

Ga gezins kanoenen op de rivier de Oer of bezoek de historische hoofstad Luxemburg.

Met de Luxemburg card kun je gratis reizen per trein en ook vele musea gratis bezoeken.

Het Müllerthal ( het Klein Zwitserland van het Noorden) is een natuur belevenis. De pitoreske Duitse stad Trier is de moeite waard, maar ook Echternach, met de glooiende hellingen bij de rivier de Moezel. U zult zich niet vervelen.

 
 

10 mooiste plekken

Luxemburg heeft ontzettend veel te bieden, bekijk hier de top 10!
 

Diekirch

Bezoek Diekirch voor het oorlogsmuseum of een lekkere wandeling. In Diekirch vindt u ook de dichtstbijzijnde supermarkten.
 
In de omgeving: 288km

Echternach

Echternach is de oudste stad in Luxemburg! Dit plaatsje ligt aan de Sûre (Duits: Sauer), aan de oostgrens, op nog geen half uurtje van Walsdorf.
 

Luxemburg Stad

Een grote stad met veel authenticiteit, zoals te zien in de kathedraal, de pleintjes en de Kazematten. De stad staat bekend om zijn bruisende stadscentrum en restaurantjes.

Mullerthal

Mullerthal wordt ook wel 'Klein Zwitserland' genoemd. De natuur is hier verbluffend, met als één van de mooiste plekken een prachige uit de rotsen geslepen watervalletje!
 

Vianden

Vianden is een dagje uit op zichzelf, een prachige stadje met een majestueus kasteel. Wat is hier allemaal te beleven?
 

Kanoën

Dichtbij ons vakantiepark kunt u in de kano stappen met één van de activiteiten die we organiseren vanaf het park.