Beter Uit Vakantieparken
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?

Vakantiepark Walsdorf - COVID-19

Vakantiepark Walsdorf is per direct weer geopend en bereikbaar!

Vakantiepark Walsdorf in Luxemburg is geopend, de Luxemburgse overheid heeft geen restricties opgelegd betreffende de sluiting van campings en parken. Het is mogelijk om door België te reizen, zonder hier een tussenstop te maken.

De Belgische overheid heeft in het weekend van 16/17 mei j.l. bekend gemaakt dat per direct alle Nederlanders in transit naar Luxemburg, inclusief toeristen, doorgang krijgen over de Belgische grenzen. In Luxemburg is de verhuur van accommodaties en het kamperen met campers en caravans met eigen sanitair weer toegestaan. Dat betekent dat we u weer welkom mogen heten op vakantiepark Walsdorf, onze accommodaties staan voor u klaar en we zien uit naar uw komst!  We willen u in het speciaal uitnodigen voor het  Pinksterweekend, we hopen met velen van u deze feestdag te beleven.

Bij het reizen naar Luxemburg is het volgende belangrijk:  

1.  Reserveringsbevestiging en ID. U dient van tevoren te reserveren en de bevestiging van uw boeking mee te nemen. Ook dienen alle reizigers een geldig legitimatiebewijs mee te nemen (geen rijbewijs!).  

2.  Geen tussenstops. U kunt helaas geen tussenstop maken in België; we adviseren u om in NL of LU te tanken.  

3.  Gezinssamenstelling. Uitsluitend leden van hetzelfde gezin kunnen samen in één auto reizen.  

4.  Gezichtsmaskers. In België en Luxemburg is het bedekken van neus en mond verplicht in openbare plekken. Dit mag een mondmasker zijn, of een sjaal of kol.

Onze vakantiegasten die op ons park zijn geweest hebben zonder moeite Walsdorf kunnen bereiken.

Het reisadvies voor heel Europa is op dit moment nog code oranje (zie de ANWB). Dat geldt dus ook voor Nederland en Luxemburg, ondanks dat de (intelligente) lockdown al steeds verder wordt opgeheven. We verwachten dat binnen de Europese Unie de grenzen op korte termijn geopend zullen worden voor het begin van de zomervakanties, en het reisadvies aangepast.

Omdat het nu weer toegestaan is om naar Luxemburg af te reizen konden we tijdens een stralend hemelvaartsweekend 30 gezinnen ontvangen. Het was voor alle gezinnen heerlijk om er weer even tussenuit te zijn met het hele gezin. En dan natuurlijk ook nog eens gezegend met het mooie weer, en de rust en ruimte op en rond Walsdorf. We hopen dat ook u daar snel van komt genieten.

Wij doen er alles aan om u een veilige vakantie-omgeving te bieden waarin u kunt ontspannen en genieten!

Gebruik sanitairgebouwen

De sanitairgebouwen zijn geopend zoals gebruikelijk, waarbij we een aantal maatregelen hebben genomen:

- De sanitairgebouwen zijn voorzien van éénrichtingsverkeer en afstandslijnen, om de 2 meter afstand te kunnen houden;

- Bij de ingangen hangen dispensers met handalcohol, zodat u uw handen kunt ontsmetten;

- De frequentie van de schoonmaak van het sanitair is verhoogd;

- Vakantiepark Walsdorf faciliteert voor alle sanitairdelen extra materialen, zodat u zelf ook aan de hygiëne bij kunt dragen indien u dat nodig vindt.

In alle gevallen geldt: Probeer uw gezicht niet aan te raken, voordat u goed uw handen heeft ontsmet, zowel voor als na uw sanitaire bezoek.

 
Horeca op Walsdorf
 
 

Horeca en recreatie

Onze horeca is geopend en het recreatie team staat voor u klaar, maar met enkele aanpassingen en maatregelen:

- De winkel en het restaurant zijn voorzien van éénrichtingsverkeer en afstandslijnen;

- In onze parkwinkel vindt u alle (vers) producten voor een ontbijt, lunch of diner;

- Bestellingen voor broodjes, cafetaria en het menu ‘to go’ kunt u dit seizoen online doen via de nieuwe Walsdorf app ‘Camping Comfort’;

- Ons restaurant en terras zijn weer open voor o.a. een heerlijk diner of een drankje. Hiervoor geldt wel max. 4 personen per tafel (tenzij allen uit hetzelfde gezin, dan is meer toegestaan), wij plaatsen de tafels op 2 meter afstand van elkaar. Mondkapjes zijn alleen nodig bij het bezoeken van het sanitair, niet tijdens het eten;

- In het recreatieprogramma zullen voorlopig geen contactsporten gefaciliteerd worden of activiteiten met veel gasten in of op een beperkte ruimte. Onze kerkdiensten, mannen en vrouwen ochtenden vinden voorlopig plaats op het terras. tot het maximaal aantal bezoekers.

In Luxemburg

Ook deze zomer kunt u er heerlijk op uit in de omgeving:

- Vrijdag 29 mei gaan in heel Luxemburg restaurants en terrassen weer open; - Wandel door de prachtige steden in de omgeving, zoals natuurlijk Luxemburg stad, maar ook Trier en Saarburg (DE);

- Vele musea zijn open, andere zullen in de komende open gaan; - U kunt ook in Luxemburg gewoon uw boodschappen doen; max. met 2 personen en met een mondkapje;

- Voor alles geldt: Houdt 2 meter afstand tot de ander. Is dat niet mogelijk? Draag dan mond/neus-bedekking.

 

We kunnen ons voorstellen dat u al lang genoeg thuis heeft gezeten en dus uitkijkt naar uw vakantie.

Wij doen er alles aan om deze zo te faciliteren dat u met een gerust hart naar ons op reis gaat en hier een comfortabele en veilige vakantie zult hebben.

Heeft u nog vragen over de maatregelen of vooruitzichten voor de zomer, dan kunt u altijd mailen of bellen naar de receptie van Vakantiepark Walsdorf.