Beter Uit Vakantieparken

Beter Uit Vakantieparken

Beter Uit Vakantieparken

  • Christelijke vakantieparken
  • Uitgebreid recreatiewerk
  • Nederlandstalige kerkdiensten

Beter Uit vakantieparken draaien om samen geloven en beleven. Met kerkdiensten, sing-ins en een warme sfeer, bieden we een levendige geloofservaring. Onze parken, gelegen in prachtige natuurgebieden, bieden uitgebreide recreatiemogelijkheden en een scala aan accommodaties voor elke prijscategorie. Vriendschappen ontstaan hier gemakkelijk, en zelfs huwelijken vinden hier hun oorsprong. Onze gasten waarderen ons gemiddeld met een 8,9!

Frankrijk

Vakantiepark La Draille


La Draille is gelegen in de Franse Dordogne, één van de mooiste streken van Frankrijk. U kunt hier genieten van eindeloos veel mooie, historische dorpjes met gezellige pleintjes, terrassen en kerken.


Bekijk vakantiepark

Luxemburg

Vakantiepark Walsdorf


In de Luxemburgse Ardennen ligt ons unieke vakantiepark Walsdorf. Met haar prachtige ligging in een vallei aan de bosrand, is vakantiepark Walsdorf dé plek om lekker tot rust te komen in de natuur.


Bekijk vakantiepark

Spanje

Vakantiepark Vell Empordà


Vell Empordà is een camping aan de Spaanse Costa Brava, ideaal gelegen bij een prachtig berggebied en op korte afstand van de zee. De perfecte bestemming voor vakantie met volop zon, zee en strand!


Bekijk vakantiepark

Vakantiepark La Draille

Uw vakantie in de Franse Dordogne

Op ons park is van alles te doen: van recreatieactiviteiten voor de kinderen in het hoogseizoen tot een frisse duik in het zwembad. Het weer in de Dordogne is subtropisch en dus altijd lekker warm. La Draille is de perfecte bestemming voor een gezinsvakantie. Een ideale plek om tot rust te komen en van het zonnetje te genieten.

Vakantiepark Walsdorf

Ontdek de Luxemburgse Ardennen

Maak een boswandeling direct vanaf de entree of bezoek het uitkijkpunt van het dorpje Walsdorf, met uitzicht over de hele regio. Een andere aanrader is natuurlijk een bezoek aan historierijke steden als Vianden, Echternach en Luxemburg Stad!


Vakantiepark Vell Empordà

Uw vakantie aan de Spaanse Costa Brava

Vakantie op Vell Emporda … daar horen de zondagse kerkdiensten helemaal bij. Om 9.00 uur voor de vroege vogels, om 11.00 uur voor degenen die het rustiger aan doen. Prachtig om de kerk tweemaal helemaal vol te zien stromen met campinggasten en met Nederlanders die elders verblijven. Samen zingen, samen bidden, samen luisteren naar het Woord van God. Met christenen die in Nederland tot verschillende kerken en groepen behoren.

Vacatures

Kom je bij ons werken?


Beter Uit ist ein christliches Reiseunternehmen, das sich dafür einsetzt, dass jeder einen gut organisierten Urlaub genießen kann. Werden Sie unser Team verstärken?


Bekijk de vacatures

Christelijke identiteit

Samen geloven, samen beleven


Beter Uit gaat over samen. Vanuit ons christelijke geloof willen we een plaats aanbieden waar mensen samen vakantie vieren en samen hun geloof kunnen beleven.


Meer informatie

Beoordelingen

Onze gasten aan het woord


Onze gasten vertellen in testimonial video's over hun ervaringen op de Beter Uit vakantieparken in Frankrijk, Luxemburg en Spanje. U bekijkt ze hier!


Bekijk de ervaringen