Beter Uit Vakantieparken
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?

Walsdorf bijna vol in zomer 2024

 

Op dit moment is Walsdorf bijna volgeboekt voor het  midden van de zomer 2024. Dat betekent dat we u van 29 juli tot 2 augustus geen kampeerplaats of accommodatie meer kunnen aanbieden voor een verblijf van 2 weken, maar alleen nog gaatjes van 4 of 5 nachten in die periode. Om u zo goed mogelijk te helpen, hebben wij hieronder uitgeschreven wat de mogelijkheden nog zijn. Staat hier niets voor u bij? Dan kunnen wij u helaas niet meer helpen. Het heeft in dat geval geen zin om ons hierover te bellen. Komt u er echt niet uit? Stuur dan even een mailtje naar info@campingwalsdorf.com.

Accommodaties zomer 2024

Per 1 februari hebben we nog enkele accommodaties tot 20 juli uiterlijk, en anders vanaf 16 augustus weer. Daarnaast hebben we hier en daar nog wat gaten te vullen, zie daarvoor de mogelijkheden hieronder.

 

Kampeerplaatsen juli 2024

Per 1 februari 2024 zijn de reguliere kampeerplaatsen enkel nog beschikbaar tot uiterlijk maandag 29 juli, en onze XL-plaatsen tot uiterlijk zaterdag 20 juli.

Naar mate er meer geboekt wordt, zullen deze beschikbaarheidsdata steeds vroeger worden.

Kampeerplaatsen augustus 2024

Per 1 februari 2024 zijn onze reguliere kampeerplaatsen enkel pas weer beschikbaar vanaf  8, 9 en 10 augustus, en onze XL-plaatsen weer vanaf 13 augustus.

Naar mate er meer geboekt wordt, zullen deze beschikbaarheidsdata steeds later worden.

 

Welk gaatje in de planning ga jij nog opvullen?

Kijk snel verder hieronder voor de laatste gaatjes in de zomer van 2024 op Walsdorf. Is de accomodatie na het doorklikken niet meer zichtbaar? Dan is deze sinds dit schrijven (1 feb.) al door iemand anders geboekt.